Rabu, 7 Disember 2016

LONG TOP BELINA - top atau blouse labuh cantik





BARU! BARU!! BARU!!! #bikinpanas yok...
πŸ‘—πŸ‘š Long Top BelinaπŸ‘šπŸ‘— wow.. kat sini ada #blousewanita yang tentunya #blousecantik #stylo #elegant #bergaya  nampak #ringkas #kemas #menarik gitu 😍
.
Ada 8  #longtopbelinatunik ni kesemuanya ..
Material : koshibo crepe (ironless)
Features : |NURSING & WUDHU FRIENDLY| 
Size availability : S M L XL XXL
Harga : RM65 #freepostage πŸš›πŸ“¦ πŸ›
.
.
Nak tau yang avaiable ⤵
silalah ... πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House


Sabtu, 1 Oktober 2016

FEEDBACK CUSTOMERS TUNIK BLOUSE ~ CANTIK, SUKA SANGAT, SESUAI DENGAN SAYA...LAWA



πŸŽ‰πŸŽ‰ FEEDBACK CUSTOMERS TUNIK BLOUSE πŸŽ‰πŸŽ‰ Ok... big boss kata dengan O'Neat...kalau nak jual mesti ada feedback customers.. baru orang bole percaya...tanpa berlengah.. dia pun bagi la..bukan satu..tapi TIGA FEEDBACK CUSTOMERS TUNIK BLOUSE 😊 So, tanpa membuang masa... meh kita tengok apa kata pengguna πŸ˜†  Macam best jer blouse ni kan...hihi.. da minat la tu... meh πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House

#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
#feedbackcustomerblouse
#tunikblouse
#blousemurah
#blousewanita
#berendoi
#cikgusekolah
#igonlinemalaysia
#bajuwanita
#sayajualblouse
#aqiqah
#hadiahistimewa
#onlineboutiquemalaysia
#johor
#sugarsistaagent
#agentsahtunik

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)

Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

KAIN SULAM MAWARKU SALES 280916











SALES πŸŽ‰ SALES πŸŽ‰ SALES πŸŽ‰ Wow!!! Sejak akhir2 nie.. memanjang SALES.. big boss birthday.. awal muharram.. time gaji pun ada..hihi πŸ˜† semoga murah rezeki supplier2 O'Neat nie.. ya.. O'Neat... panggilan lama @ manja yang dikomersilkan sempena tahun baru 1438 Hijriah nie.. Okiess.. next bole story..now O'Neat nak bagitau... SULAM MAWARKU PRADA ni... memamg tengah nak jual LEBIH RENDAH DARI REGE ASAL okey... CEPAT...CEPAT...CEPAT... sementara stok masih ada ya πŸ˜‰
❤❤❤❤❤❤❤
Berminat dengan koleksi kami.... silalah... ⬇⬇⬇
πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House

#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
#feedbackcustomer
#kainsulamprada
#kainpasangsulam
#jualanmurah
#bajukurung
#jubahdewasa
#sales
#potonganharga
#berendoi
#hantaran
#hadiahistimewa
#bazaarpaknil
#kurungmoden
#cukurjambul
#sulammawarkusugarsista
#kahwin
#cikgusekolah
#sulamprada
#tunang
#tawaranhebat
#aqiqah
#jualanmurahmalaysia
#penghabisanstok
#clearancesale
#johor
#sugarsistaagent

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)

Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 1438 HIJRIAH


🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
.
SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM TAHUN BARU 1438 HIJRIAH🌹
.
Mohon maaf dari saya andai tahun - tahun sebelum ini ada membuat kesilapan samada disedari ataupun tidak...
.
Semoga pada tahun baru ini saya akan membuat penghijrahan kepada yang lebih baik...
.
🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 .

#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal 
#motivasidiri 
#senyumselalu

AWAL MUHARRAM SALES 2 HARI JER...



🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
SALES πŸŽ‰ SALES πŸŽ‰ SALES πŸŽ‰ Sempena AWAL MUHARRAM... jangan tunggu lama2 sebab 2 HARI SAHAJA !!! dengan POTONGAN HARGA RM20 πŸ˜‰ di ulangi...POTONGAN HARGA RM20 yer.. KURTA IMAN... kurta pilihan ramai ni... 😊
❤❤❤❤❤❤❤
Berminat dengan koleksi kami.... silalah... ⬇⬇⬇
πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House

#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
#feedbackcustomer
#kurtaonline
#kurtakids
#jubahlelaki
#babylelaki
#jubahkanakkanaklelaki
#sales
#potonganharga
#kurtaimandrd
#berendoi
#sekolahtadika
#bajukanakkanak
#bazaarpaknil
#kurtamoden
#cukurjambul
#kurtabayi
#kahwin
#anakbijak
#anaksoleh
#tunang
#tawaranhebat
#kurtakanakkanak
#sekolahtadika
#aqiqah
#jualanmurahmalaysia
#johor
#agentsahdrd

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)

Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

Jumaat, 30 September 2016

MULAIKA TUNIK BLOUSE







πŸŽ‰πŸŽ‰MULAIKA TUNIK πŸŽ‰πŸŽ‰Wah...blouse lagi... ringkas dan kemas 😍 bukan sahaja bole di pakai dengan seluar.. bahkan dengan kain pun bole.. bole jadi kurung moden gitu.. beli satu harga lain.. kalau dua siap dapat POTONGAN HARGA lagi... JIMAT kan.. 2 IN 1... HARGA pun BERPATUTAN & MAMPU MILIK tau...πŸ˜ƒ minat kan... meh πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House ...
. . . . . . .
. . . . . . .πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—. . . . . . .
Material : koshibo crepe (ironless)
Features : |NURSING & WUDHU FRIENDLY| SHOULDER PADS|SPECIALIZE WORKMANSHIP|
Size availability : S M L XL XXL
. . . . . . . πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—. . . . . . .
. . . . . . .
 #AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
#feedbackcustomer
#mulaikatunik
#blousemurah
#bajukurungmoden
#kurungmoden
#berendoi
#bazaarpaknil
#blousekoshibo
#nursingfriendly
#wudhufriendly
#bajuwanita
#kahwin
#tunang
#aqiqah
#raya2016
#bajuraya2016
#johor
#agentsahtunik

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)

Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

KURTA WALID KANAK - KANAK & DEWASA




πŸŽ‰πŸŽ‰KURTA WALID πŸŽ‰πŸŽ‰ Amboi... macam comei jerk...macam comei jerk πŸ˜€ haa... awak...kurta BAHARU ni...ada WARNA BARU... TERKINI... fuyooo... saiz dari seawal 3 bulan hingga dewasa pun ada... apa... 😱 menarik tu... adik abang ayah leh pakai secondon..sepakat deq noiiii... πŸ˜ƒ minat kan... meh πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House

#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
#kurtaonline
#kurtakids
#tunang
#babylelaki
#kurtahijau
#kurtapeach
#kurtaroyalblue
#kurtalavendar
#kurtahitam
#kurtaungu
#kurtakelabu
#kurtawaliddrd
#berendoi
#sekolahtadika
#bajukanakkanak
#bazaarpaknil
#kurtamoden
#cukurjambul
#kurtabayi
#kahwin
#anakbijak
#anaksoleh
#kurtakanakkanak
#sekolahtadika
#aqiqah
#raya2016
#bajuraya2016
#johor
#agentsahdrd

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)

Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

KHADEEJA TUNIK BLOUSE







πŸŽ‰πŸŽ‰KHADEEJA TUNIK πŸŽ‰πŸŽ‰ Aduh..duh... blouse comel lagi...bukan sahaja bole di pakai dengan seluar.. bahkan dengan kain pun bole.. bole jadi kurung moden gitu.. beli satu harga lain.. kalau dua siap dapat POTONGAN HARGA lagi... JIMAT kan.. 2 IN 1... HARGA pun BERPATUTAN & MAMPU MILIK tau...πŸ˜ƒ minat kan... meh πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House ...
. . . . . . .
. . . . . . .πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—. . . . . . .
Material : koshibo crepe (ironless)
Features : |NURSING & WUDHU FRIENDLY| SHOULDER PADS|SPECIALIZE WORKMANSHIP|
Size availability : S M L XL XXL
. . . . . . . πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—. . . . . . .
. . . . . . .
 #AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
#feedbackcustomer
#khadeejatunik
#blousemurah
#bajukurungmoden
#kurungmoden
#berendoi
#bazaarpaknil
#blousekoshibo
#nursingfriendly
#wudhufriendly
#bajuwanita
#kahwin
#tunang
#aqiqah
#raya2016
#bajuraya2016
#johor
#agentsahtunik

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)

Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

HUMAIRA TUNIK BLOUSE







πŸŽ‰πŸŽ‰HUMAIRA TUNIK πŸŽ‰πŸŽ‰ Aduyai... comeinyer...blouse nie... bukan sahaja bole di pakai dengan seluar.. bahkan dengan kain pun bole.. da macam kurung moden gitu.. beli satu harga lain.. kalau dua siap dapat POTONGAN HARGA lagi... JIMAT kan.. 2 IN 1... HARGA pun BERPATUTAN & MAMPU MILIK tau...πŸ˜ƒ minat kan... meh πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House ...
. . . . . . .
. . . . . . .πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—. . . . . . .
Material : koshibo crepe (ironless)
Features : |NURSING & WUDHU FRIENDLY| SHOULDER PADS|SPECIALIZE WORKMANSHIP|
Size availability : S M L XL XXL
. . . . . . . πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘—. . . . . . .
. . . . . . .
 #AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
#feedbackcustomer
#humairatunik
#blousemurah
#bajukurungmoden
#kurungmoden
#berendoi
#bazaarpaknil
#blousekoshibo
#nursingfriendly
#wudhufriendly
#bajuwanita
#kahwin
#tunang
#aqiqah
#raya2016
#bajuraya2016
#johor
#agentsahtunik

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)

Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

Jumaat, 23 September 2016

TAWARAN HEBAT - KAIN SULAM SALES... JUALAN MURAH...





🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
TAWARAN HEBAT πŸŽ‰ TAWARAN HEBATπŸŽ‰ TAWARAN HEBATπŸŽ‰ Wah... BIG BOSS kain sulam pun nak wat SALES sehingga hujung bulan September 2016 nih πŸ˜€
JOM tengok2 kain sulam kot2 terkena yang TERPILIH✔ mendapat POTONGAN HARGA ✔
Semoga dipanjangkan umur, diperluaskan pintu rezeki BIG BOSS saya nie sekeluarga 😍
❤❤❤❤❤❤❤
Berminat dengan koleksi kami.... silalah... ⬇⬇⬇
πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House

#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
#sayajualmurah
#sayajualkainpasang
#kainsulamprada
#sayajualonline
#tawaranhebat
#kainpasangcotton
#bajuraya2016
#raya2016
#bajuraya
#lace
#kainpasanglace
#berendoi
#nikah
#hadiah
#hantaran
#tunang
#akikah
#cukurjambul
#onlineshopmalaysia
#onlineboutiquemalaysia
#kainpasangmurah
#kainsulammalaysia
#johor
#sugarsistaagent

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse

Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

BIG BOS BIRTHDAY SALES - Kurta Jubah Kanak - Kanak



🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
SALES πŸŽ‰ SALES πŸŽ‰ SALES πŸŽ‰ Sempena BIG BOSS BIRTHDAY yo πŸ˜‰
JOM tengok2 kurta jubah kot2 terkena yang TERPILIH✔ mendapat POTONGAN HARGA ✔
Semoga dipanjangkan umur, diperluaskan pintu rezeki BIG BOSS saya nie sekeluarga πŸŽˆπŸŽπŸŽ‚
❤❤❤❤❤❤❤
Berminat dengan koleksi kami.... silalah... ⬇⬇⬇
πŸ“² whatsApp +6 017-7298847 πŸ“₯ DM ig @adiella82 atau πŸ“© PM page facebook Adiella Lovely House

#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
#feedbackcustomer
#kurtaonline
#kurtakids
#jubahlelaki
#babylelaki
#jubahkanakkanaklelaki
#sales
#harijadi
#kurtaimandrd
#jubahadamdrd
#kurtapremiumdrd
#berendoi
#sekolahtadika
#bajukanakkanak
#bazaarpaknil
#kurtamoden
#cukurjambul
#kurtabayi
#kahwin
#anakbijak
#anaksoleh
#tunang
#awaranhebat
#kurtakanakkanak
#sekolahtadika
#aqiqah
#johor
#agentsahdrd

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)

Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

Sabtu, 13 Ogos 2016

PAGE DAN INSTAGRAM LEBIH 'UP TO DATE'



🌹🌷Yok follow / like

✔Instragram @adiella82
✔Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)
✔Blog ~> http://AdiellaLovelyHouse.blogspot.com

Khamis, 11 Februari 2016

KURTA POLO V NECK - KURTA KANAK - KANAK LELAKI

πŸŽ‰πŸŽ‰KURTA POLO V NECKπŸŽ‰πŸŽ‰ 

Amboi...amboi...amboi.. kecik2 da pandai bergaya.. ni kalau dah besar tak tau la kacak bergaya macam mana ek..hehe.. πŸ˜ƒ haa... nampak tak permainan pakaian ni.. jangan kata kanak2 lelaki tak leh bergaya k...
Ini buktinya... nampak luar biasa ?? Mau.. jom kita tengok yang lain lagi.. tuk bapa pun ada..ibu apatah lagi... Instragram @ adiella82
#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal
❤ WhatsApp/ Telegram lebih senang ya 017-7298847 ❤

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse
FOR PM Plsz klik https://www.facebook.com/messages/AdiellaLovelyHouse (better whatsApp..hehe)


Rabu, 10 Februari 2016

SULAM AURORA SATIN - SATIN VELVET

Apa??? Ada lace asing 😱 panjang pulak tu... wow!!! Banyak leh dipelbagaikan ni... 

πŸ‘‘ Tampil sempurna dengan gaya yang memukau dengan Sulam Aurora Satin. Rekaan kain terus 3.5m bidang 60, jadi boleh buat Baju Kurung ataupun jubah. Lace jahit tersedia di lengan baju dan juga depan baju. Selain daripada itu disertakan lace asing. Lace asing ini boleh diletakkan dipinggang (jika mahu) untuk efek kurus. Ataupun boleh digunakan mengikut kreativiti tampal di tudung ataupun boleh buat tampal baju anak πŸ‘‘

Jom bergaya eksklusif & anggun dengan Sulam Aurora Satin.

πŸ“Œ Nota : kadang kala terdapat perbezaan warna disebabkan pencahayaan kamera

♥ WhatsApp/ Telegram lebih senang ya 017-7298847 ♥

Instragram @ adiella82
#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse



SULAM CEMARA PRADA LACE - PRADA KING

πŸŽ‰πŸŽ‰EDISI KHAS KAIN SULAM PRADA LACEπŸŽ‰πŸŽ‰ 

JOM...ramai2 kita kumpul kawan2 pakat beli kain sulam ni... cun beno nampaknya kain ni...
kualiti memang berkualiti.. kira boleh kata gred yang AAA la πŸ˜€ LACE pulak tu... 
Sangat di cadangkan membeli tuk meraikan hari lebaran yang bakal menjelang dan hari2 istimewa anda...
banyak lagi edisi terkini yang lom sempat di tunjukkan lagi.. tapi jangan ketinggalan membeli yang ada2 ni dulu k πŸ˜„

πŸ“Œ Nota : kadang kala terdapat perbezaan warna disebabkan pencahayaan kamera

♥ WhatsApp/ Telegram lebih senang ya 017-7298847 ♥

Instragram @ adiella82
#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse






Jumaat, 5 Februari 2016

SULAM ARRA PRADA LACE - PRADA KING

πŸŽ‰πŸŽ‰ EDISI KHAS KAIN SULAM PRADA LACE πŸŽ‰πŸŽ‰

JOM...ramai2 kita kumpul kawan2 pakat beli kain sulam ni... cun beno nampaknya kain ni...
kualiti memang berkualiti.. kira boleh kata gred yang AAA la πŸ˜„ LACE pulak tu... 
Sangat di cadangkan membeli tuk meraikan hari lebaran yang bakal menjelang dan hari2 istimewa anda...
banyak lagi edisi terkini yang lom sempat di tunjukkan lagi.. tapi jangan ketinggalan membeli yang ada2 ni dulu k πŸ˜€

πŸ“Œ Nota : kadang kala terdapat perbezaan warna disebabkan pencahayaan kamera

♥ WhatsApp/ Telegram lebih senang ya 017-7298847 ♥

Instragram @ adiella82
#AdiellaLovelyHouse
#InspirasiImejIdeal

Page ~> http://www.facebook.com/AdiellaLovelyHouse